Al meer dan 15 jaar ervaring met glas-in-loodreparaties
Henk Jansen zet het voor u er in

Uw glas in lood, enkel of dubbelglas bekwaam geplaatst

Glas repareren of plaatsen is gevoelig werk. Glas is immers kwetsbaar. Ieder krasje doet af aan de schoonheid van uw glas, vooral bij uw glas-in-loodwerk. Laat de plaatsing of restauratie over aan iemand met meer dan 15 jaar ervaring met glaswerk. Zo weet  zeker dat uw glas in lood, enkel of dubbelglas er piekfijn uitziet.
 

Glas in lood laten plaatsen? Laat het doen door Henk Jansen Glas

Glas in lood laten repareren of plaatsen

Glas-in-loodwerk geeft uw entree, woonkamer of andere ruimte in huis een bijzondere uitstraling. U wilt natuurlijk dat dit op een mooie manier geplaatst wordt of dat uw bestaande glas-in-loodwerk er tiptop blijft uitzien. Restauratie of plaatsing moet gebeuren door vakbekwame handen. Henk Jansen Glas is daarvoor de juiste keuze.

Elke restauratie of reparatie is anders. Daarom komt Henk eerst bij u langs om te kijken wat er precies moet gebeuren. Meerdere glas-in-loodwerken in huis? Henk Jansen Glas doet het allemaal. Over het algemeen vindt de reparatie ter plekke plaats. Zo hoeft u nooit lang te wachten.

Uw glas in lood laten restaureren?

Andere reparaties en glassoorten

Tijdens het zetten van glas, kan het zijn dat er houtrot ontdekt wordt. Het is verstandig om het kozijn dan zo snel mogelijk te vervangen. Natuurlijk doet Henk Jansen Glas dat ook voor u. Zo vangt u 2 vliegen in 1 klap: een nieuw kozijn en nieuw glas.

Heeft u een nieuwe douchecabine waarvan de wanden van glas zijn? Of moet er een raampje vervangen worden in uw tussendeur? Het is verstandig om hierbij voor hardglas te kiezen. Dit is 5 keer sterker dan gewoon glas. Het glas breekt in minuscule deeltjes, waardoor het een stuk veiliger is. Henk plaatst ook hardglas.

Benieuwd naar de prijzen?

Wilt u enkel glas laten plaatsen?

In sommige woningen en panden wordt er gebruikt gemaakt van enkelglas. Als dat vervangen of gerepareerd moet worden, kunt u daarvoor ook bij Henk Jansen Glass terecht. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor een mooie glazenwand die u in huis heeft. Enkelglas wordt ook vervangen en gerepareerd door Henk Jansen.

Wilt u enkel glas in uw huis of moet uw glas gerepareerd worden?

Dubbelglas laten zetten?

U wilt er warmpjes bij zitten. Met dubbelglas is uw huis of ruimte beter geïsoleerd. U bespaart op stookkosten en heeft minder last van de wisselende weeromstandigheden buiten. Wilt u dubbelglas laten zetten? Laat het doen door Henk Jansen Glas. Snel, voordelig en vakkundig.

Dubbelglas laten plaatsen?